131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA YAĞMURA TESLİM

6 Şubat 2016, Cumartesi 06:41

     


Aliağa’da dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Birçok cadde ve yol adeta göle döndü. Aliağa’da dün sabah saatlerinde başlayan ve belirli aralıklarla devam eden şiddetli yağmur nedeniyle ilçede hayat olumsuz etkilendi. Belediye ve itfaiye ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlemler alırken, alt yapının yetersiz kaldığı bazı noktalarda, cadde ve yollar adeta göle döndü. Rögar kapaklarından taşan yağmur suları özellikle Sebastiana Lagona Caddesi başta olma üzere birçok caddeyi sular altında bıraktı.

DENİZ ÇAMURA BULANDI

Yüksek bölgelerden gelen çamurlu yağmur suları Aliağa Körfezine aktı. Kıyı bölgelerinde deniz suyu çamurlu su görünümüne büründü. Her yağmur yağdığında sular altında kalan alt geçitlerde ise bu defa alışılmış görüntülere rastlanılmadı. Yetkililer daha önce karşılaşılan sıkıntılar nedeniyle bu defa önlemini önceden aldı ve alt geçitlere yağmur sularının dolması engellendi.

İZMİR CADDESİ’NDE SIKINTI YOK

Yağışlı günlerde her defasında sular altında kalan İzmir Caddesi’nde de bu defa herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Caddenin giriş ve çıkışlarında bulunan mazgallar kullanışlı hale getirilerek yağmur nedeniyle esnafın işyerlerine su basması engellenmiş oldu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler