131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

DEMOKRASİ NÖBETİ’NDE CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET

6 Ağustos 2016, Cumartesi 06:21

     


Aliağa’da FETÖ’ye yönelik operasyonlar sürerken önceki gün, Demokrasi Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan kalabalığın arasına girerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden bir şahıs tutuklandı.

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından ülke genelinde FETÖ/PDY’ye yönelik başlatılan operasyonlar Aliağa’da da tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, örgütle bağlantısı olduğu iddiasıyla ifadesi alınmak için emniyet birimleri tarafından önceki gün gözaltına alınan bir esnaf ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Diğer taraftan, Manisa’nın Kırkağaç ilçesinden gözaltına alınan bir esnaf ile birlikte gözaltında bulunan 11 kişinin gözaltı sürelerinin devam ettiği öğrenildi.

BAYBURT’TA ARANAN KOMİSER ALİAĞA’DA YAKALANDI

FETÖ/PDY operasyonları çerçevesinde Bayburt’ta hakkında arama kararı bulunan bir bayan da Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Aliağa’da yakalandı. Havayolu ile Erzurum Havaalanı’na gönderilen şahıs burada Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Hakkında arama kararı bulunan Siirt'te görevli bir komiserin ise Aliağa ilçesinde olduğu tespit edildi. Bunun üzerine polis tarafından evine baskın düzenlenerek yakalanan komiser, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Bunun yanı sıra ilçe merkezindeki iki ayrı adreste de emniyet güçleri tarafından arama yapıldı.

CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI

Önceki gün sabaha karşı 04.00 sularında Demokrasi Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan halkın arasına girerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden bir şahıs ta polis tarafından gözaltına alındı. Şahıs, Cumhurbaşkanına hakaretten çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alkollü olduğu tespit edilen ve Afyonkarahisar’dan Aliağa’ya işçi olarak geldiği öğrenilen şahsın daha önceden de değişik suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler