131019098
29 Mart 2024, Cuma

Fiber shake Nedir?

6 Ağustos 2016, Cumartesi 13:26

     


Fiber Shake Nedir diye soran arkadaşlar için bahsedecek olursak fiber shake içerisinde Kakao ve tarçın içeren bir tür zayıflama ilacıdır.


Fiber Shake nedir kaç günde zayıflatır ve yan etkisi var mıdır?

Fiber Shake birçok bitkinin bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş özel formüle sahip bir bitkisel tozdur. İlaç içerisinde kakao, tarçın, yağsız süt tozu, L-Carnitin, Elma Ekstratı ve B3-B6 vitaminleri yer almaktadır. Fiber shake kilo problemi yaşayan kişiler için üretilmiştir. 2 ay ve üstü kullanımlarda zayıflama garantisi vermektedir.

 

Bir adet Fiber Shake 10 günlük kullanım içermektedir. Fakat ürün asıl etkisini 30 günlük kullanımdan sonra göstermeye başlamaktadır. Ürün doğal olarak şişlik hissiyatı yaratıp kişinin iştahını kesmektedir. Bir süre sonra kişi yemek yemeyi azalttığı için midesi otomatik olarak küçülmekte ve zayıflamaya başlamaktadır. Fiber shake bunları yaparken her hangi bir sakınca içermez.

Fiber shake yorumları Sitemiz aracılığıyla Fiber Shake hakkında kullanıcı yorumlarını okuyabilir ve aklınızda ki sorulardan kurtulabilirsiniz.

Fiber Shake’in fiyatından bahsedecek olursak 3 aylık kullanım için alınan paket yanında Shaker ile birlikte gelmekte ve 199 TL’dir. Genel olarak hangi siteye bakarsanız bakın distribütör fiyatı bu olduğu için bütün firmalarda bu fiyat üzerinden satış yapmaktadır. Daha detaylı bilgiye fiber shake bu adresten ulaşabilirsiniz.

Ürün kullanımından bahsetmek gerekirse tokluk hissi vermesi gerektiği için sabah ve akşam öğünlerinden minimum 30 dakika önce 12,5 gram yani bir ölçek Fiber Shake’i 250 ML suya katıp çalkalamanız gerekmektedir. Bütün toz suda eridikten sonra içebilirsiniz. İçtiğiniz Fiber Shake bir süre sonra vücudunuzda şişkinlik hissi vermeye başlayacaktır. Bu şişkinlik hissinden dolayı endişelenmenize gerek yok çünkü ilaç tesirini bu şekilde göstermektedir. Şişkinlik hissi duyduğunuz için doğal olarak yemeklerden uzak duracaksınız ve bir süre sonra midenize doğal kelepçe takılmış gibi mideniz küçülecektir. Siz de eğer gerçekten zayıflamak istiyorsanız Fiber Shake’i 3 ay kullanarak istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz. Tabii ki tek başına toz kullanmakla kalmamak vücudunuzun diri kalması için önemli etkendir.

 







 
Son Eklenen Haberler