131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ALİAĞA EMNİYETİ’NE TAZE KAN

7 Haziran 2017, Çarşamba 06:44

     


Aliağa İlçe Emniyet Teşkilatı’na atanan Polis Meslek Yüksekokulu mezunu 12 yeni personel, Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev tarafından basına tanıtıldı.

KADIN POLİSLER DE SAHADA

Tören öncesi yeni atanan polis memurlarıyla teker teker tokalaşarak hayırlı olmasını dileyen Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz “Aliağa’mıza taze kan olarak, Polis Meslek Yüksek Okulu mezunu 12 yeni arkadaşımız geldi. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bunun dışında, artık ekiplerimizin hepsinde birer bayan polis memurumuz görev yapacak. Bu güne kadar sayı yetersizliği nedeniyle başka görevlerde çalışıyorlardı. Son bir hafta içinde yaptığımız düzenleme ile artık bütün ekiplerimizde bayan personelimiz var. Onların da nezaket ve bayan inceliklerinden hizmete yönelik yararlanacağız. Bunun da verilen hizmetin kalitesini daha yükselteceğini düşünüyorum. Vatandaşla olan ilişkilerimizde zaten bir problem yok ama, bu yönüyle de vatandaşla diyalogun daha iyi ve saygı sevgi ortamında gelişeceğini düşünüyoruz. Yaz döneminde tayinler dolayısıyla ve yürütülen adli süreçler dolayısıyla sayımızda bir azalma olmuştu ama bundan bir süre önce valiliğimiz tarafından yapılan geçici görevlendirme ile hem de yeni gelen arkadaşlarımızla sayı konusunda bir sıkıntımız kalmadı. Emniyet teşkilatımız Türkiye genelinde olduğu gibi Aliağa’da da kısa sürede kendisini toparladı. Yine görevini yapmaya, bütün kapasitesiyle, elinden geldiği kadar ve hukuk çerçevesinde devam edecek. Bizler de onların amiri olarak kendilerinin işini kolaylaştırmak için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Yeni gelen arkadaşlarımıza başarılar diliyor, bayan polislerimize de bayan inceliği nedir, bayan kibarlığı nedir bunu göstermelerini arzu ediyoruz. Yeni ekibimiz ilçemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Aliağa İlçe Emniyeti’nin bütün sıkıntılarının tek tek giderildiğini ifade eden müdür Gürcan Alev de “Özellikle 10 Nisan Polis Haftası’nda verdiğimiz sözü yerine getirdik ve polislerimizi sokağa indirdik. Özellikle bayan arkadaşlarımız ve yeni ataması yapılan ekibimizle 24 saat sokaklarda, caddelerde daha güçlü olacağız. Ekip sayımızı artırdık, ekipteki personel sayımızı artırdık. Vatandaşımız yolda bir polis ekibini çevirdiğinde içinde bayan polis görecek. Özellikle bayanlar sıkıntılarını bayan polislere daha rahat iletebilecekler. Hep beraber 24 saat dışarıda olacağız.” diyerek, görev yapan ve halkın güvenliğini sağlayan emniyet personelinin de güvenliğini düşündüklerini, bunun için iki adet zırhlı kabinin de hizmete alındığını söyledi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler