131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

EĞİTİM İÇİN TOPLANDILAR

7 Aralık 2016, Çarşamba 06:50

     


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, önce ilçedeki eğitim faaliyetleri ile ilgili Özel Öğretim Kurumlarının Yöneticileri, ardından da mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.

Aliağa’daki Özel Öğretim Kurumlarının Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse’nin başkanlık ettiği toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Yavuz da katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, toplantıda özel eğitim kurumlarında devam eden denetimlerin artacağını söyledi. Bu kurumlarda iş yeri sağlığı ve güvenliği konusunda tedbirlerin artmasını isteyen Ogün Derse, yangın merdivenlerinin kilitli olmamasını ve hiçbir noktada plastik kapı olmamasını istedi.

MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ

Mahalle muhtarları ile de bir toplantı gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, ilçedeki eğitim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda da Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Yavuz hazır bulundu. Toplantıda ilçedeki eğitim faaliyetlerine ilişkin bilgiler veren Ogün Derse, mahalle muhtarlarına ilçedeki okullara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek bu desteğin artarak sürmesini istedi. Mahalle muhtarları da toplantıdan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, görüş ve tespitlerini milli eğitim yöneticilerine ilettiler.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler