131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİKLERİ EVİN SAHİBİNİ YARALADILAR

7 Aralık 2017, Perşembe 06:21

     


Aliağa, Çakmaklı Mahallesi’nde bir eve hırsızlık için giren şahıslar ev sahibini karnından ve kalçasından yaraladıktan sonra kaçtı. Olayın şüphelisi 3 şahıs, jandarmanın takibi sonucu yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Aliağa, Çakmaklı Mahallesi’nde ikamet eden İ.U., 3 Aralık günü saat 20.00 sıralarında hırsızlık yapmak için evine giren kimliği belirsiz şahıslar tarafından karın ve kalça bölgesinden yaralandı. Şüphelilerin olayın ardından kaçması üzerine ev sahibi durumu Jandarmaya bildirdi.

Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Asayiş, Olay Yeri İnceleme, İstihbarat ve KOM ekipleri ihbar üzerine kısa sürede olay yerine geldi. Yaralı durumda olan ev sahibi İ.U. Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan araştırmalar ve kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından olay şüphelilerinin 3 erkek şahıs oldukları, olay yerinden kaçtıkları, olay yerine geldiklerinde 35 KD … plakalı aracı kullandıkları, yapılan araç sorgusunda ise aracın kiralık olduğu ve olay yerine 100 metre uzaklıkta terk edilmiş halde bırakıldığı tespit edildi.

Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı sonrasında araç içerisinde yapılan incelemede 3 adet cep telefonu, 1 adet döner bıçağı, 1 adet havalı tüfek, 1 gram kubar esrar ve 1 adet Bong diye tabir edilen uyuşturucu madde kullanma düzeneği ele geçirildi. Araçtaki 11 adet parmak izi ile olayın meydana geldiği evden alınan 9 adet parmak izi örnekleri muhafaza altına alındı.

Elde edilen delillerin titizlikle incelenmesi sonrasında şüpheliler 5 Aralık günü Aliağa’da yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli S.A., Ö.Ç. ve Ö. A.’nın adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler