131019098
19 Mart 2024, Salı

ÖDÜL AVCISI ŞEF YENİDEN SAHNEDE

7 Aralık 2017, Perşembe 06:17

     


Ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettiği büyük ödüllerle sanayi kenti Aliağa’nın adını farklı bir alanda duyurmayı başaran Aliağalı Şef Volkan Ataç, İzmir'in Şefleri Ulusal Yemek Yarışması’na katılıyor.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ekonomi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri'nin düzenlediği 3. Uluslararası Gastronomi Kongresi 7-9 Aralık tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek. Türkiye ve İzmir'in gastronomi potansiyelini tanıtmak, uluslararası gastronomi arenasını bir araya getirmek hedefiyle, work-shop ve tadım stantlarının kurulacağı organizasyonda, birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

Kongrede, Travel Turkey, Türkiye Aşıcılar Federasyonu ve İzmir Aşçılar Derneği’nin organizasyonuyla ulusal bazda 300 şef ve aşçının katılacağı İzmir'in Şefleri Ulusal Yemek Yarışması da düzenlenecek. Yarışmada daha önce katıldığı birçok ulusal ve uluslararası yarışmadan ödüllerle dönen, kazandığı birincilik ödülleri ve altın madalyalarla adından söz ettiren Aliağalı Şef Volkan Ataç da yer alacak. Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Etap Altınel Otel, İşadamı Aydın Şimşek ve 3A Organizasyon’un sponsorluğunda yarışmaya katılacak olan Ataç, İstanbul Gastronomi Fuarı öncesi sıkı bir hazırlık ve ciddiye alınabilecek sayılı yarışmalardan biri olarak değerlendirdiği bu yarışmadan da birincilikle dönmeyi hedeflediğini belirterek, kendisine destek olan sponsorlarına teşekkürlerini iletti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler