131019098
28 Mart 2024, Perşembe

ERDAL BAYHAN: “ALİAĞAMIZ EĞİTİM ALANINDA DA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK”

7 Aralık 2018, Cuma 06:51

     


Aliağa Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu’nun yerine ataması geçtiğimiz günlerde yapılan Erdal Bayhan göreve başlama mesajı yayınladı.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan göreve başlama mesajı yayınladı. Aliağa İlçe Milli Eğitim sayfasında yayımlanan mesajda Erdal Bayhan, “5 Aralık 2018 tarihi itibarıyla Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. Aliağa ilçemizin eğitimine, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hizmet eden selefim Sayın Zehra Tuba Kabakçıoğlu´na da ayrıca teşekkür ediyorum. Büyüyen ekonomisi, devasa sanayi kuruluşlarıyla ülkemize dinamizm katan Aliağamızın, eğitim alanında da örnek teşkil edecek bir düzeye ulaşması için tüm ekip arkadaşlarımla birliktelik ve aidiyet duygusu içinde hareket edeceğimizden; milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimde ve fende ilkleri başaran, eleştirel düşünceye sahip, üreten ve ürettiğini paylaşan bir neslin inşası için gayret edeceğimizden şüpheniz olmasın.” ifadelerini kullandı.

“Paydaşlarımızı dinleyerek çözüm üreteceğiz”

Mesajına şu ifadelere değinerek devam eden Bayhan, “Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş uygarlık seviyesine ulaşma arzusu ve gayesi üzerine; Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu, eğitim politikaları doğrultusunda, geniş çaplı bir katılım sağlayarak ve en önemlisi de paydaşlarımızı dinleyerek çözmeye çalışacağız. Nitelikli eğitimi tesis etmenin bizim vazgeçilmez gayelerimizden olduğunu bu anlamda öğrencilerin, eğitim ortamlarının ve çevre faktörlerinin de değerlendirilerek mesai arkadaşlarımızla birlikte bu gayenin hayata geçirilmesi için çabalayacağımızı bilmenizi isterim. Bu düşüncelerle başta öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmen ve yönetici arkadaşlarımız olmak üzere Aliağamız için almış olduğumuz bu önemli vazifenin hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler