131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞA'DA İLK ORUÇ AÇILDI

8 Haziran 2016, Çarşamba 08:58

     


Aliağa Belediyesi tarafından Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda kurulan iftar sofrasında yaklaşık 500 kişi birlikte oruç açtı.

Çok sayıda Aliağalı vatandaşın bir arada oruç açtığı Ramazan’ın ilk iftarına, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Başkan Yardımcıları Mehmedali Özkurt ve Adem Yılmaz, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, ticaret odası meclis üyeleri ve Aliağa MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir de katıldı.

 

TOPLU İFTAR GELENEĞİ SÜRÜYOR

Vatandaşların Belediye personeli tarafından kapıda karşılandığı salonda, İftar öncesinde Aliağa İlçe Müftülüğü tarafından dini sohbet gerçekleştirildi. Hijyenik ortamda hazırlanan yemeklerin ney müziği eşliğinde sunulduğu iftar programında, Aliağalılar oruçlarını dualarla açtı. Ramazan'ın ilk iftar menüsü, mercimek çorbası, kavurma, pirinç pilavı, salata ve kemalpaşa tatlısından oluştu. Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, yapılan iftarın ardından salonda bulunanlara şükür duası yaptırdı. Aliağa Belediyesi’nin toplu iftar geleneğini sürdürmek amacıyla, ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği İftar programı bu yıl da Ramazan ayı boyunca,  Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda devam edecek.

(Emel OTURAK)







 
Son Eklenen Haberler