131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

BAYRAMLAŞTILAR

8 Temmuz 2016, Cuma 06:34

     


Aliağa’da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni Engelsiz Kafe’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Siyasi partiler ise parti ilçe binalarında bayramlaşma programı düzenledi.

Aliağa’da geleneksel bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 5 Temmuz'da yapıldı. Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenlediği geleneksel Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni 12.00 - 12. 30 saatleri arasında Engelsiz Kafe’de gerçekleştirildi. Bayramlaşmada protokol mensupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar bir araya geldi. Programa Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Albay Bora Meriç, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Gürler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve partililer katıldı. Bayramın huzura ve barışa vesile olmasını dileyen Kaymakam Yılmaz bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramların birlik ve beraberliğin yoğun olarak yaşandığı günlerden olduğunu belirtti. Bayramlaşma programına katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Engelsiz Kafe’deki bayramlaşma programı sonrasında protokol mensupları tarafından şehit aileleri, gaziler ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evleri ziyaret edildi.

SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA HAREKETLİLİĞİ

Ramazan Bayramının ilk gününde resmi protokol bayramlaşmasının yanı sıra AK Parti, CHP, MHP ve HDP’ de de bayramlaşma programları yapıldı. AK Parti’nin bayramlaşması 10.30-12.30 saatleri arasında parti ilçe binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut’un yanı sıra parti ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. CHP’nin bayramlaşma programı ise bayramın birinci günü 11.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Parti binasındaki bayramlaşma programına CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, İl Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven, İl Yöneticisi Utku Gümrükçü ve partililer katıldı. MHP’nin bayramlaşma programı ise bayramın birinci günü saat 13.00’da parti ilçe binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Belediye Başkanı Serkan Acar ve çok sayıda partili katıldı. HDP’nin bayramlaşma programı da yine bayramın birinci günü saat 18.30’da parti binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya HDP Aliağa İlçe Başkanı Veysel Özbay, HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü ve il eş başkanları ile partililer katıldı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler