131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

TAHİR ŞAHİN: “ŞAHSIMI KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

8 Ağustos 2018, Çarşamba 07:05

     


Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen Belediyesi'ndeki haciz krizinin ardından, açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, işin bir şova dönüştürüldüğünü söyledi.

İddialara göre Menemen Belediyesi, 2010 yılında özel bir firmayla anlaşma yaparak temizlik malzemesi ve temizlik hizmeti aldı. Temizlik şirketi alacağının ilk ödemesi olan 350 bin TL'lik kısmı tahsil edemedi. Firma Menemen İcra Müdürlüğü'ne başvurarak, belediye hakkında icra takibi başlattı. Belediye itirazda bulunup ödeme yapmadı. Mahkeme, belediyenin itirazını reddetti ve faiziyle birlikte alacağın firmaya ödenmesine karar verdi. Şirket, harçlar, avukatlık ücreti, faizler ve masraflarla birlikte 1 milyon TL’ye dayanan alacağı için Menemen Belediyesi'ne hacze gitti.

KOLTUĞA HACİZ

Belediyeye giden şirket avukatı, Başkan Tahir Şahin’in makam koltuğunun da aralarında bulunduğu bazı eşyaları haczetti. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ise haciz sırasında belediyede değildi. Bir müddet sonra belediyeye gelen Şahin, icrayı durdurmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Haczedilenler arasında başkan koltuğu da yer aldı. Makam koltuğunun haczedildiği, tutunaklarda da açık bir şekilde yazıldı. Haciz işleminin altına Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin tarafından da imza atıldı.

"İŞ ŞOVA DÖNÜŞTÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, koltuğunun haciz edilerek küçük düşürülmeye çalışıldığını belirterek, duruma tepki gösterdi. Haciz işlemine A Haber ile gelinerek durumun şova dönüştürülmeye çalışıldığına dikkat çeken Başkan Tahir Şahin, sadece bu durumun bile durumun şova dönüştürülerek kendisini küçük düşürme çabasının ortada olduğunu gösterdiğini söyledi.

"KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Başkan Tahir Şahin, “Alacak davası hukuki olarak yeni bitmiş ve kesinleşmiş olmasına rağmen alacaklı firma dava yeni bittiği halde hiç bir bildirim yapmadan, A Haber gibi yanlı bir medya kuruluşu ile gelerek işi şova dönüştürmesi alacaklının kötü niyetli olduğunu göstermektedir. Alacaklı koltuğu haciz ederek şahsımı küçük düşürmek istemekten başka bir şey yapmamaktadır. Ancak ben Tahir Şahin olarak 1999 yılından bu yana bu gibi kötü niyetli insanlarla hep mücadele ettim, etmeye de devam edeceğim. Ben küçük düşmemek için milletimin hakkını savunmaktan asla vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim. Dün olduğu gibi beni milletin gönlünden düşüremeyen kötü niyetli insanlar yarınlarda da şahsımı milletin gönlünden düşüremeyeceklerdir” diye konuştu.

"SON KARARI HUKUK VE ADALET BELİRLER"

Hiçbir zaman koltuk meraklısı olmadığını ifade eden Başkan Şahin, “Her zaman, her daim koltuk yerine sokakta milletimin içerisinde oldum” dedi. Şahin, “Buradan tekrar belirtmek isterim ki; milletim adına uzlaşmak isteyenler gelsin uzlaşsınlar. Fakat kötü niyetleri devam ettiği sürece ben Tahir Şahin olarak milletimin hakkını savunmaya devam edeceğim. Son kararı hukuk ve adalet belirler.” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler