131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

GEMİSANDER BAŞKANLIĞINA ERDİL SEÇİLDİ

9 Ocak 2017, Pazartesi 07:09

     


Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Olağan Genel Kurulunda, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Gün Alp Erdil seçildi. Tek listeyle gidilen oylama sonucu başkanlığına seçilen Gün Alp Erdil, verdikleri destekten dolayı üyelere teşekkür etti. Dernek yönetiminde şeffaf olacaklarını söyleyen Erdil, demokratik bir yönetim olarak sektöre hizmet edeceklerini belirtti.

ŞİMŞEK: BİZ DE KAÇMAK YOK

Eski Başkan Adem Şimşek ise, her zaman bu camianın içerisinde olacağını ve herkese bir telefon kadar yakın duracağını ifade etti. Bir kardeş bir ağabey olarak yeni camianın yanında olacağını dikkat çeken Şimşek, "Biz de kaçmak yok. Bayrağı her zaman ileriye taşıyacağız. Ülkemizdeki sıkıntıları nasıl siyasi olarak aşıyorsak, burada da beraberlik içerisinde aşacağız. Tekrar aday olmam konusundaki ısrarlara rağmen sağlık sorunları nedeniyle biraz dinlenmek istedim. Hepinize bir telefon kadar yakınım. Bundan sonra da ümit ediyorum ki genç arkadaşlar için hayırlı ve uğurlu olur. Çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” dedi.

GEMİSANDER YÖNETİM KURULU

Üç yıllığına seçilen GEMİSANDER yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:"Gün Alp Erdil, Ramazan Yiğit, Ergül Bıyık, Cevdet Temurtaş, Mustafa Cesur, Erol Polat, Adem Sorgulu, Muhammed Coşkun" GEMİSANDER Disiplin Kurulunda ise Mustafa Yavuz, Muhammed Akçay ve Hüseyin Esen yer aldı.

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler