131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

AFA-DER’DEN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET

9 Ağustos 2018, Perşembe 06:18

     


Aliağa Fotoğraf Atölyesi-Derneği (AFA-DER), 25-29 Eylül tarihleri arasında Aliağa’da yapacak olduğu karma sergi öncesi Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti.

Aliağa’da amatör fotoğrafçıların sosyal medyada bir araya gelerek oluşturduğu, bu güne kadar tamamı sosyal sorumluluk projesi olan birçok fotoğraf sergisi düzenleyen Aliağa Fotoğraf Atölyesi (AFA) grubu geçtiğimiz aylarda dernekleşmiş, grup üyesi fotoğrafçılar ilgili kurumlara müracaatlarını tamamlayarak kısa adı AFA-DER olan Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’ni kurmuştu. Dernek üyeleri, 25-29 Eylül tarihleri arasında Aliağa’da yapmayı planladıkları karma sergi öncesi Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, AFA-DER Başkanı Aytuğ Bayer, Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Sekreter Volkan Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Kabasakal’ın yanı sıra dernek üyeleri de katıldı. Dernek Başkanı Bayer, ziyarette yaptığı konuşmada, özellikle geçtiğimiz yıl düzenledikleri '1 Fotoğraf 1 Gelecek' isimli fotoğraf sergisine desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkürlerini iletti. Aytuğ Bayer, 25-29 Eylül tarihleri arasında Aliağa’da yapmayı planladıkları karma sergi hakkında da Başkan Acar’a bilgi vererek desteklerini beklediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa’da fotoğraf sanatı ile uğraşanların dernek çatısı altında bir araya gelerek güzel işler yapmasının sevindirici olduğunu söyledi. Sanayi şehri Aliağa’nın adının kültürel ve sanatsal aktiviteler ile anılmasının önemine dikkat çeken Acar, bu anlamda AFA-DER’in yapacak olduğu sergiye de desteklerini esirgemeyeceklerini ifade etti.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler