131019098
28 Mart 2024, Perşembe

YENİ MAHALLE’YE “KENT PARK” YAPILACAK

10 Ocak 2018, Çarşamba 07:01

     


Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kent Parkı Yapım İşi için ihaleye çıkıyor. İhale, 4734 Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi gereği açık ihale usulünce yapılacak.

Yeni Mahalle’de 61.200 metrekare alana yapılacak olan Kent Park’ın yapım ihalesi, 31 Ocak Çarşamba günü saat 10.00’da Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren beş gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 85 takvim günü olarak belirlendi. İstekliler ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşabilecek.

Duyurusu yapılan ihale ilanında ihaleye katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İhale dokümanı https://ekap.kik.gov.tr/EKAP web adresinden görülebileceği gibi 250 TL karşılığında Aliağa Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü İhale İşleri Servisi’nden de satın alınabilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunlu. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Aliağa Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü İhale İşleri Servisi adresine elden teslim edebileceği gibi aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler