131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI PROJE

10 Ocak 2019, Perşembe 06:21

     


Bergama 100. Yıl İlkokulu öğrencileri Bergama Belediyesi Sosyal Market’e yaptıkları yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelere destek oldu.

2010 yılından bu yana vatandaşlar tarafından bağışlanan ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırma esasına dayalı olarak çalışan Bergama Belediyesi Sosyal Market, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor.100. Yıl İlkokulu 2/B, 2/E, VE 3/E öğrencileri, öğretmenleri Nuray Uysaloğlu, Şükran Koko ve Hülya Tekin rehberliğinde başlattıkları “İyilik Gönüllüleri ” projesi ile öğrencilerin kullanmadıkları veya fazla kıyafet ve eşyaları Bergama Belediyesi Sosyal Market’e teslim etti.

Bergama Belediyesi Sosyal Market bünyesinde gelinlikten abiye elbiseye, paltodan ayakkabıya varan geniş yelpazedeki konfeksiyon ürünleri, beyaz eşya ve ev gereçleri bulunuyor. İhtiyaç sahiplerinin uygulamadan yararlanabilmesi için Sosyal Market’e gelerek form doldurmaları gerekiyor. Formu dolduranlar, Sosyal Market’te bulunan ürünler arasından ihtiyaçları doğrultusunda seçtikleri ürünlere sahip olabiliyor.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler