131019098
19 Nisan 2024, Cuma

KİTAPLAR YOLA ÇIKTI, SIRADA SÜRPRİZ PROJE VAR

10 Mart 2017, Cuma 06:48

     


Artvin’in Yusufeli İlçesi Kılıçkaya Köyü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu için, öğretmen Talip Erdoğmuş’un çağrısı üzerine Aliağa’da kampanya başlatan Sultan Tural, topladığı kitapları kargoya verdi.

Çağrı yaptığı andan itibaren kampanya süresince ilgilerini eksik etmeyen tüm Aliağalılara teşekkür eden Tural “Başta bu kampanyanın duyurulmasına yardımcı olan Radyo Sahil programcılarından Aladdin İybar, Mega Hafıza Mega Aritmetik’ten sayın Akgül Barutçu ve Aliağa Ekspres gazetesi olmak üzere, ilgisini ve desteğini esirgemeyen tüm Aliağalılara teşekkür ederim. Talip öğretmen 400 civarı kitap istemişti, biz 520 adet topladık. Hepsini paketledik ve 3 koli halinde öğretmenimize yolladık. İnşallah kitaplar minik kardeşlerimizin eline geçtiğinde onların sevinçlerini de Talip öğretmenimizin ulaştıracağı resimlerle paylaşacağım.” dedi.

Kolilerin gönderilmesinde yardımcı olan Es Endüstriyel’e de katkılarından dolayı teşekkürlerini sunan Sultan Tural “Bu türden sosyal sorumluluk projelerinde yer almak benim için mutluluk verici. İhtiyac sahibi miniklerimize kilometrelerce uzaktan el uzatabilmek çok güzel bir duygu. İnsan bir kez bu mutluluğu yaşadıktan sonra zaten sürekli benzer projeler üretmek istiyor. Ben de şimdiden yeni bir sosyal sorumluluk projesini şekillendirmeye başladım. Çok yakın zamanda bunu da Aliağa’daki yardımseverlerle paylaşacağım” şeklinde konuştu. (DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler