131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞA ORTAOKULU'NDAN ÇİFTE BAŞARI

10 Nisan 2015, Cuma 09:46

     


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Aliağa'da bulunan orta dereceli okullar arasında gerçekleştirilen spor müsabakalarında Aliağa Ortaokulu futbol takımı şampiyon olurken kızlar voleybol takımı da üçüncülük elde etti.

Aliağa Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik, Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan spor etkinlikleri çerçevesinde yapılan voleybol, futbol, atletizm, satranç ve masa tenisi branşlarında spor turnuvalarında voleybol ve futbol maçları tamamlandı.

VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA GAZİ İ.Ö. BİRİNCİ OLDU

23 Mart Pazartesi günü başlayan voleybol müsabakaları 27 Mart Cuma günü saat 11.00'de ENKA Spor Salonu'nda oynanan final maçı ile tamamlandı. Petro Kimya Okulu'nu 2-1 yenen Gazi İlköğretim Okulu şampiyon olurken, 3. lük için sahaya çıkan takımlardan Aliağa Ortaokulu ise Şehit Bülent Kula İlköğretim Okulu'nu2-1'lik skorla yenerek 3. oldu.

FUTBOLDA ŞAMPİYON, ALİAĞA ORTAOKULU

Puan usulüne göre oynanan futbol maçları sonucunda ise, Aliağa Ortaokulu yapılan maçlar sonucunda Atatürk İlköğretim Okulu'nu 6-1, TOKİ İlköğretim Okulu'nu 3-1 ve son olarak 7 Nisan Salı günü Petro Kimya Okulu'nu 6-0 yenerek şampiyon oldu. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler