131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

İZBAN’DA DARP

10 Kasım 2016, Perşembe 06:11

     


Önceki gün Evka istasyonundan Aliağa’ya gelmek üzere İZBAN’a binen İsmail Erkan (48), Aliağa İstasyonu’nda kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğradı.

Uğradığı saldırı sonrası Aliağa Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu alan İsmail Erkan’ın yapılan muayenesinde sağ yanakta, sağ göz etrafında yaygın 5 cm. çapında kızarıklık mevcut olduğu, kafada ağrı ve hassasiyet, sağ el üzerinde de 1 cm. çapında sıyrık olduğu tespit edildi.

Kendisine saldıran üç kişiden şikayetçi olan Erkan “Pazartesi günü öğlen sularında İzmir’den İzban’a binip Aliağa İstasyonu’nda indim. Bu sırada üç şahıs bana hitaben ‘gelsene buraya’ dedi. İçlerinden uzun boylu 25 yaşlarında olan erkek şahıs bana hitaben ‘Serkan Acar ile Tansu Kaya’nın imara aykırı olan yerlerini neden araştırıp bunları ihbar ediyorsun’ diye sordu. Benim ‘size ne’ demem üzerine üç şahıs da bana vurmaya başladı. Tekme ve yumruk atarak beni yaraladılar. İstasyonda çalışan güvenlik görevlisi bizi ayırdı, şahıslar da oradan ayrıldı. Daha sonra polis olay yerine geldi ve tedavimi yaptırmak üzere Devlet Hastanesi’ne götürdüler” dedi.

Polis merkezinde verdiği ifadesinde kendisini darp eden şahısların ismini kullandıkları Serkan Acar ve Tansu kaya ile bağlantılı olup olmadıklarının araştırılmasını isteyen Erkan, her üç saldırgandan da şikayetçi oldu.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler