131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

İŞ GÜVENLİĞİ PROJESİNE AKADEMİSYEN DESTEĞİ

11 Ocak 2018, Perşembe 06:05

     


Dokuz Eylül Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı öğretim görevlileri Aliağa Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse’ye ziyarette bulundu. Akademisyenler Aliağa’da geliştirecekleri projeler hakkında Derse ile görüş alışverişinde bulundular

Dokuz Eylül Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalından Doç. Dr. Bayram Kahraman, Doç. Dr. Kemal Özfırat, Doç. Dr. Baran Tufan Aliağa İlçe Milli eğitim Müdürü Ogün Derse’yi makamında ziyaret etti.

Aliağa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğün de gerçekleştirilecek, “Okullarda İş Sağlığı ve Güvenliği” projesi için desteklerini açıklayan Doç. Dr. Bayram Kahraman; “Akademik anlamda her türlü desteği vermeye hazırız. Projeyi önemsiyoruz. Projenin hazırlık ve yürütülme aşamasında Hocalarımızla öğrencilerimizle çalışmaya hazırız.” dedi. Milli Eğitim Müdürü Derse ise akademisyenlerin desteğinden ve ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, iş sağlığı ve güvenliği gibi önemli bir konuda ilçede farkındalık sağladıklarını söyleyerek, “Sizin akademik desteklerinizle bu proje ulusal anlamda ses getirecek ve çok başarılı olacaktır.” dedi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler