131019098
19 Nisan 2024, Cuma

‘KELEBEK ÇOCUKLAR' İÇİN ZUMBA ZAMANI

11 Mart 2017, Cumartesi 06:27

     


Aliağa’daki Zumba eğitmenleri Nükhet Ozan, Neziha Yılmaz ve Gülcan Takuş, anlamlı bir etkinliğe imza atarak ‘kelebek hastalığı’nın pençesine düşen çocuklara yardım için yarın (Pazar) Zumba gösterisi düzenleyecek.

Aliağa’daki çeşitli spor merkezlerinde zumba eğitmenliği yapan Nükhet Ozan, Neziha Yılmaz ve Gülcan Takuş, yarın örnek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirecek. "Hayaller Gerçek Olsa Sosyal Yardımlaşma Derneği" ile irtibata geçerek kelebek hastalığı ile mücadele eden çocukların tedavisine katkı sağlamak isteyen üç eğitmen, ‘Kelebek Çocuklarımız İçin El Ele’ sloganıyla bir etkinlik gerçekleştirme kararı aldı. Yardım projesi çerçevesinde gerçekleştirilecek olan ‘Zumbathon’ organizasyonu 12 Mart Pazar günü (yarın), 15.00-18.00 saatleri arasında Enka Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Özellikle kadınların eğlence ve spor amaçlı yaptığı zumba bu kez tedavisi zor bir hastalık olan kelebek hastalığı ile mücadele eden çocukların yararına yapılacak. Etkinliği düzenleyen Zumba Eğitmenleri Nükhet Ozan, Neziha Yılmaz ve Gülcan Takuş’a zumba eğitmeni Kano Melez de sunuculuk yaparak destek verecek. Davetiye alıp etkinliğe gelen herkes eğlenerek spor yaparken bir taraftan da kelebek çocuklar için bağışta bulunacak.

‘Kelebek Çocuklarımız İçin El Ele’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan etkinliğe katkı sağlamak isteyenler, organizasyonu düzenleyen Nükhet Ozan, Neziha Yılmaz ve Gülcan Takuş ile iletişime geçebileceği gibi, davetiyeleri Mozaik Sanat Merkezi ve Fit Form’dan da temin edebilecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler