131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

HELVACI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

11 Ağustos 2017, Cuma 06:06

     


Aliağa’nın Cadde ve sokaklarında asfaltlama çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi, Helvacı Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarına başladı.

İZSU, GDZ Elektrik, İzmir Gaz ve Telekom gibi çeşitli kurumların yaptıkları kazılar sonucunda adeta köstebek yuvasına dönen Aliağa’nın yollarını yaya ve araç trafiğine uygun bir hale getirmek için asfaltlama seferberliği başlatan Aliağa Belediyesi, çalışmalarını belirlenen program çerçevesinde sürdürüyor. Geçici çözüm olan yamayı Aliağa halkına reva görmeyen Aliağa Belediyesi, bozuk olan tüm sokak ve caddeleri tümüyle elden geçiriyor.

Asfaltlama faaliyetlerine mesai mefhumu gözetmeksizin devam eden Aliağa Belediyesi, Helvacı Mahallesi’nde de altyapısı tamamlanmış bazı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmasına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen çalışmalarda Helvacı Mahallesi’nde Münir Nurettin Bayrav Caddesi, 2412-2417-2418-2419 ve 2420 sokaklar sıcak asfaltla kaplandı. Helvacı Mahallesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından belirlenen plan ve program çerçevesinde asfaltlama faaliyetlerinin diğer mahallelerde sürdürüleceği bildirildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler