131019098
28 Mart 2024, Perşembe

EMEKLİLERDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

11 Ağustos 2018, Cumartesi 06:21

     


Emekli- Sen Aliağa Şubesi tarafından dayanışma yemeği düzenledi. Yemeğe sendika üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Emekli- Sen Aliağa Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği dayanışma yemeği bu yıl da Şakran Demlik Cafe’de gerçekleştirildi. Yemeğe sendika üyeleri ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katılım gösterdi. Yemekte, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen, Aliağa'nın Belediye eski Başkanı ve eski Milletvekili Hakkı Ülkü, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü, ADD Aliağa Şube Başkanı Erol Ertürk, Petrol-İş Şube Başkanı Ahmet Oktay, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ile Emekli-Sen'in Şube Başkanları hazır bulundu.

Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe ve Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen yaptıkları konuşmalarda emeklilerin sorunlarına değindi. Konuşmaların ardından konuklar, Cengiz Onur söylediği türküler ve Ziya- Gözde Akburak çiftinin söylediği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler