131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ASEV YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR

11 Eylül 2018, Salı 06:32

     


Aliağa Belediyesi Sanatevi’nde (ASEV) 2018-2019 dönemi kurs kayıtları başlıyor.

ASEV, hazırladığı geniş kapsamlı kurs programı ile kentin sanat hayatına bu yıl da renk katacak. 2018-2019 dönemi kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar 17 Eylül-1 Ekim 2018 tarihlerinde Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’na şahsen başvurarak ön kayıt yaptırabilecek.

ASEV Kurslarına katılan sanatseverler yıl boyunca; keman, piyano, klasik gitar, bağlama, ud, klarnet, ney, ritim atölyesi, kaval zurna, bateri, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, gençlik korosu, halk dansları, latin dansları, bale, şan ve nefes teknikleri, tiyatro, çocuk tiyatrosu, resim, ebru sanatı, takı tasarım, hasır örme, diksiyon, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Gençlik Korosu ve kısa film atölyesi branşlarında eğitim alma imkânı bulabilecek.

ASEV çatısı altında eğitim gören kursiyerler yıl içerisinde; konserler, dans gösterileri, sergiler, yılsonu etkinlikleri, milli bayram ve özel günler başta olmak üzere birçok etkinlikte performanslarını Aliağalı sanatseverlerin beğenisine sunma imkânı da bulacak.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler