131019098
28 Mart 2024, Perşembe

GAZETECİLERE ‘ENGELSİZ KAFE’DE KUTLAMA

12 Ocak 2018, Cuma 06:23

     


Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nde Aliağa Engelliler Derneği üyeleri basın mensuplarını düzenledikleri kahvaltı ile ağırladı

Aliağa Engelliler Derneği, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Aliağalı basın mensuplarıyla bir kahvaltıda bir araya geldi. Engelsiz Kafe’de düzenlenen kahvaltıda Aliağa Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Erdemir, “Bizim her türlü etkinliğimize gelen değerli basın mensuplarının bu önemli gününde yanlarında olduğumuzu söylemek isteriz. Bu zamana kadar sizler bizim isteklerimizi ve faaliyetlerimizi sordunuz, şimdi biz sizlere soruyoruz. Aliağa Engelliler Derneği olarak sizlere sunabileceğimiz her türlü şey için kapımızın açık olduğunu belirtmek isteriz. Özellikle derneğimiz bünyesinde bulunan tüm olanaklarını Aliağalı basın mensupları ile seve seve paylaşmak isteriz.” dedi.

Kahvaltı için Dernek Başkanı Erdemir’e ve engelli vatandaşlara teşekkürlerini ileten basın mensuplarına, Aliağa Engelliler Derneği’nde üretilen mumlardan hediye edildi. Kahvaltı dernek çalışmaları hakkında bilgi alışverişi eşliğinde devam etti.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler