131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

ALTO’DAN VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNE ZİYARET

12 Ekim 2017, Perşembe 06:49

     


Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimi, Aliağa Vergi Dairesi Müdürlüğüne yeni atanan Yücel Aydoğan’ı makamında ziyaret ederek hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Toker, Kamer Karaman ve Kürşad Tanrıkulu Aliağa Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Yücel Aydoğan’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı tanışma ile başlayan ziyarette ALTO Başkanı Adnan Saka, Aliağa’nın ekonomik ve ticari gelişimi ve Aliağa Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan’a bilgi vererek yeni görevinde başarılar diledi.

Konuşmasında Aliağa’nın hem yüksek vergi tahakkuku, hem de tahsilât oranıyla İzmir’in ve Türkiye’nin örnek bir ilçesi olduğunu ifade eden Saka, “Bu başarıda Odamız üyelerinin özverili, sorumlu ve duyarlı tutumları büyük rol oynadığı gibi Aliağa Vergi Dairesinin mükelleflere pozitif yaklaşımı ve çözüm odaklı çalışma yönteminin büyük katkısı var. Bundan sonraki süreçte de birlikte uyum içerisinde çalışacağımıza eminim” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan ise, Vergi Dairesinin bir kurum olarak Ticaret Odası ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarının devam edeceği ve bu çerçevede ilçede vergi mükelleflerine verilen hizmetin karşılıklı tarafların uyum içerisinde çalışması ile daha da etkin ve kesintisiz olarak sürdürülebileceğini ifade etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler