131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ERTAN HOCANIN ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİ

12 Ekim 2017, Perşembe 06:45

     


Aliağa’nın sevilen isimlerinden biri olan ve Temmuz ayında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden vücut geliştirme antrenörü, milli sporcu Ertan Çaplık’ın (48) adı Eski Sebastiana Lagona Caddesi’ne verildi.

Aliağa Belediyesi, Aliağalılar tarafından yakından tanınan ve Aliağa’ya ilk spor salonunu açan Ertan Çaplık’ın adını caddeye vererek ölümsüzleştirdi. Aliağa Belediyesi’nin çalışmalarıyla araç trafiğine kapatılan ve çevre düzenlemeleri tamamlanan Eski Sebastiana Lagona Caddesi’nin adı ‘Ertan Çaplık Sevgi Yolu’ olarak değiştirildi.

BABA ÇAPLIK, “HERKESE İYİLİĞİ DOKUNAN BİR İNSANDI”

Baba Erkan Çaplık, oğlunun isminin caddeye verilmesinin kendisini ve ailesini çok duygulandırdığını söyledi. Erkan Çaplık, “Oğlum Aliağa’nın spor babasıydı. Aliağa’da vücut geliştirme sporunun temellerini atan bir isimdi. Bugün Aliağa’da 6 tane spor salonu varsa bunların sahipleri Ertan’ın talebeleridir. Her şeyden önce iyi bir evlat yetiştirdiğim için seviniyorum. Herkese iyiliği dokunan bir insandı. Bizim haberimiz yokken lisede bir öğrenci okuttuğunu öğrendik. Ertan’ın vefatından sonra Aliağa Belediyesi’nin Eski Sebastian Laguna Caddesi’ne ismini vermesi beni çok gururlandırdı. Beni ve ailemi gururlandırarak Ertan’ın ismini ölümsüzleştiren başta Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler