131019098
29 Mart 2024, Cuma

DİKİLİ’DE HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN PROJE

12 Kasım 2018, Pazartesi 06:00

     


Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un eşi Nazan Tosun, “Aramıza Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında yeni doğan bebek sevinci yaşayan aileleri ziyaret edip, mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde başlatılan "Aramıza Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdüren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un eşi Nazan Tosun, yeni bebek sahibi olmuş ailelere, içerisinde anne ve bebeğin gündelik bakım malzemelerinin yer aldığı setleri hediye ediliyor.

Bir Günde 3 Ayrı Mutluluğa Tanıklık

Lohusa anneler ile yeni doğan bebeklerin gündelik yaşamlarına destek sunma hedefiyle Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un talimatıyla başlatılan ve her geçen gün daha da büyüyen proje kapsamında aynı günde gerçekleştirilen ziyaretlerde, yeni bebek sevinci yaşayan 3 ayrı ailenin mutluluklarına ortak olundu. Çağla-Tuncay Tok çiftinin bebeği Dinçer Çınar ve Sibel-Zafer çiftinin bebeği Nilsu ile Ümmühan-Sinan Özdemir çiftinin bebeği Hüseyin Yiğit’i evlerinde ziyaret eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un eşi Nazan Tosun, gülüşleriyle yaşama mutluluk sunan dünyalar tatlısı bebeklere ‘aramıza hoş geldiniz’ dedi.

Anneyle Bebeğinin Gündelik İhtiyaçlarını Karşılayan Setler

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ailelerin mutluluğuna ortak olan Tosun, yeni doğum yapmış bir anne ile yeni doğan bir bebeğin gündelik ihtiyaç duyabileceği ürünlerin içerisinde yer aldığı hoş geldin bebek setlerini aileye takdim etti. Ailelerle bol bol sohbet ederek, yeni doğan bebeklerini kucağına alıp yakından ilgilenen Tosun’a ev ziyaretlerinde CHP Dikili Kadın Kolları Başkanı Deniz Gencer ve aynı zamanda Dikili Belediyesi Jimnastik ve Bale Kursu Uzman Eğitmeni de olan Proje Koordinatörü Neslin Özger de eşlik etti.

Vatandaş Memnun

Nazan Tosun’un gerçekleştirdiği ziyaretlerde duygusal anlar yaşayan aileler, kendilerine yapılan bu anlamlı jestten dolayı mutluluklarını ifade edip, Dikili Belediyesi’nin ‘Aramıza Hoş Geldin Bebek Projesi’ni çok kıymetli bulduklarını belirtti Aileler, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a, eşi Nazan Tosun’a ve emeği geçen Dikili Belediyesi’nin tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletmeyi de ihmal etmedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler