131019098
29 Mart 2024, Cuma

BAŞKAN ADAYLARINDAN SON ZİYARETLER

13 Ocak 2018, Cumartesi 06:25

     


Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayları Berk ve Ekren yarın saat: 11.00’da gerçekleşecek olan Genel Kurul öncesi son kez Aliağa esnafına ziyaretlerde bulundu

Yarın saat: 11.00’da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek olan Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu öncesi oda başkanlığına aday olan Hüseyin Ekren ve Serdar Berk, Aliağa esnafını ziyaret ederek genel kurul yarışında desteklerini esirgememelerini istedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekren ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Caddesi’nden başlattıkları ziyaretlerinde tek tek esnaflarla tokalaşarak, Pazar günkü Genel Kurul’a katılım çağrısında bulundu. Yeniden aday olan Hüseyin Ekren, “ Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle esnafımıza önümüzdeki dönem de hizmet sunabilmek için rızalarını almak istedik. Esnafımızdan temennimiz öncelikle genel kurula katılım göstermeleri ve demokrasinin gereği olan seçimde oylarını kullanmaları yönündedir.” dedi. İzmir Caddesi’yle başlayan ziyaretlerini Fevzi Paşa Caddesi ve İstiklal Caddesi boyunca yer alan esnaflarla tokalaşarak sürdüren Başkan Ekren ve beraberindekiler, seçimlere katılım için çağrıda bulunarak huzurlu bir seçim geçirmeyi diledi.

Adaylığını açıkladığından bu yana çalışmalarına devam eden Serdar Berk ise kendi listesinde yer alan yönetim kurulu adaylarının fotoğrafları ile giydirilmiş araçlar eşliğinde yürüttüğü seçim çalışmalarında Aliağa esnafına ziyaretlerde bulunarak, “ Bu seçimlerin herkes için hayırlı olmasını diliyor, tüm esnaf kardeşlerimizi yarın gerçekleştirecek olduğumuz genel kurulda oy kullanmaya ve desteğe davet ediyorum.” dedi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler