131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

LASTİK CANAVARI İŞ BAŞINDA

13 Şubat 2015, Cuma 17:37

     


Aliağa Kurtuluş Mahallesi 321Sokak’ta 3 ayrı aracın toplamda 8 lastiği kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi.Olayın ardından, mağdurlar bir araya gelip karakola giderek suç duyurusunda bulundular. Duruma isyan eden araç sahipleri, suçlu ya da suçluların bir önce bulunmasını, ayrıca sokağa kamera sistemi kurulmasını istediler.

‘OLAY AÇIĞA ÇIKANA KADAR ARACIMI YAPTIRMAYACAĞIM’

Mağdurlardan İlhan Özin, ”bu sokakta geçmişten beri yaşanan bir park sorunu var. Konu Belediye ile görüşüldü, plân program yapıldı ama henüz harekete geçilmedi. Şüphelendiğim kimse yok ama tahminim bu çevreden biri olduğu yönünde. Çünkü köşe kapmaca gibi araba yeri kapmaya çalışılıyor. Örneğin, dün gece vardiyadan geldim, evimin önünde yer bulamayınca, aracımı karşı apartmanın önüne park ettim. Bu durum 321 Sokak’ta oturan ve aracı olan çoğu kişi için böyle. Artık işe de servisle gider gelirim. Suçlu ya da suçlular tespit edilene kadar aracımı yaptırmayı düşünmüyorum, aynı şey yine başıma gelebilir” diyerek, Aliağa’da belirli sokaklara kamera konulmasının bu gibi olayları çözüme kavuşturması bakımından faydalı olacağını söyledi.

BU KAÇINCI?

Aynı olay daha önce, Kurtuluş Mahallesi 306 Sokak’ta yılbaşı gecesi gerçekleşmişti. Yılbaşının ilk gününe araçlarının lastiklerinin patlatılmış olduğunu görerek uyanan araç sahipleri, bu tarz olayların sürekli yaşandığını belirterek isyan etmişti. Lastikleri kesilen 4 araç sahibi, yine karakola giderek suç duyurusunda bulunmuşlardı. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler