131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

14 ŞUBAT’TA FİKİRLER YARIŞIYOR

13 Şubat 2016, Cumartesi 06:34

     


14 Şubat sevgililer günü yaklaştıkça sevgiliye hediye alma telaşı artıyor. Toplumun bir kısmı bugünü tüketim günü olarak değerlendirirken bir kısmı ise sevgiyi pekiştirmek için yararlı olduğunu düşünüyor. Planlar yapma konusunda süresi azalan çiftler en çok çiçekçiler ve organizasyon şirketlerinin kapısını çalıyor. Pazar gününe denk gelen Sevgililer Günü için hediye telaşının artmasıyla hediyelik eşya ve özel gün organizasyonu piyasasında da yoğunluk yaşandığını belirten Organizatör Niğdem Demir, Sevgililer Günü’nünde çiftlerin birbirlerine karşı olan sevgilerini göstermek için yaratıcı hediye seçeneklerine yöneldiklerini belirtti.

PAZAR PİYASASINI OLUMLU ETKİLİYOR

Sevgililer Günü için hazırlık yapan çiftlerin, pazar piyasasını hareketlendirdiğini ifade eden ‘Tatlı Telaş Özel Gün ve Parti Ürünleri’ işletmecisi Niğdem Demir, “14 Şubat Sevgililer Günü gibi beklentilerinin yüksek olduğu özel günlerde çiftler eşlerine en güzel ve yaratıcı hediyeyi almak için birbirleriyle yarışıyor. Özellikle son yıllarda fark yaratacak hediyeler ve şaşırtıcı organizasyonlar talep ediliyor” dedi.

EN ÇOK BALON VE GÜL YAPRAĞI SATILIYOR

En yoğun alışverişin Sevgililer Günü'ne son iki gün kala yaşandığını ifade eden Demir, “Özellikle balon ve gül yaprağı satışında özel günler öncesi ciddi bir artış yaşanıyor. Sevgilisine sürpriz hazırlayan eşler gül yapraklarına dileklerini yazıp balonların ucuna takıyorlar. Farklı şekil ve renklerde özel pasta siparişleri veriliyor. Çubuklu şekerlerin yanına yapıştırılan fiyonklar ve etiketlerle isim yazdırma, o güne özel hazırlanmış kartlar da en çok rağbet gösterilen ürünler arasında yer alıyor. Özellikle son yıllarda hazır alınan hediyeler yerine, yaratıcılığın öne çıktığı fikirlerle tasarlanan hediyeler ve organizasyonlar tercih ediliyor” şeklinde konuştu.

(EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler