131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

KADINLAR, MEHMETÇİK İÇİN ÇORAP, BERE VE ELDİVEN ÖRDÜ

13 Şubat 2018, Salı 06:17

     


Ak Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri, Suriye'nin Afrin kentinde terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için çorap, bere, boyunluk ve eldiven ördü.

Ak Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Üyesi kadınlar, Suriye'nin Afrin kentinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler için çorap, bere, boyunluk ve eldiven ördü. Yaklaşık 4 gün boyunca parti ilçe binasında bir araya gelen kadınlar Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan askerlere gönderecekleri, çok sayıda yün bere, boyunluk, eldiven ve çorapları dualar eşliğinde ördü. Kadınların parti ilçe binasındaki anlamlı etkinliğine katılan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, “Türkiye olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Afrin şu an bizim yaramız olmuş durumda. Şehit haberleri alıyoruz. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Ak Parti Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız bu hassasiyeti göz önüne alarak oturup atkı, eldiven, bere, boyunluk ve çorapları dualar eşliğinde ördüler. Bu örgüleri Afrin’deki Mehmetçiklerimize göndereceğiz. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN MİLLİ DURUŞ VE MİLLİ BERABERLİK”

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu ise Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, gazilere de şifa dileyerek, “Ak anneler olarak dualarımız her zaman Mehmetçiklerimizle birlikte. Onlar için somut bir şeyler yapmak istedik. Bizler de ihtiyaç halinde her zaman cepheye gitmeye hazırız. Parti üyesi kadınlarımız anne şefkati ile çorap, bere, boyunluk ve eldivenleri ördü. Bu örgüleri Mehmetçiklerimize göndereceğiz. Onlar bu örgüleri boyunlarına taktıklarında bizler çok mutlu olacağız. Bu, onlara da moral ve motivasyon olacak. Burada önemli olan milli duruş ve milli beraberliktir. Milletimiz geçmişte olduğu gibi bu günde birlik ve beraberliğini sergiliyor. Biz de yaptığımız davranışla bunu göstermek istedik. Parti üyesi kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

AFRİN’DEKİ AĞABEYİ İÇİN DUA ETTİ

Ak Parti’li kadınların etkinliğine katılan, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev yapan askerlerden Aydın Beygirci’nin ablası Azime Dönmez de, ağabeyi ile birlikte harekata katılan tüm askerler için dua etti. Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu, kadınların ördüğü çorap, bere, boyunluk ve eldivenleri bugün Aliağa Askerlik Şubesi Başkanlığı’na teslim edeceklerini, örgülerin buradan da Afrin’deki askerlere ulaştırılacağını kaydetti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler