131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞA’DA DENİZ SEZONU AÇILDI

13 Haziran 2016, Pazartesi 06:49

     


Aliağa’da havaların ısınmasıyla birlikte deniz sezonu da açıldı. Vatandaşlar özellikle hafta sonları plajlar bölgesine giderek denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Hava sıcaklığının her geçen gün yükseldiği Aliağa’da güneşli havayı görenler sezonu açarak denize girdi. Yaz aylarının gelmesi, hava sıcaklığının 30 dereceye yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar Aliağa Plajlar bölgesine giderek denize girip sıcak havanın tadını çıkardı. Sıcak havayı fırsat bilen Aliağalılar’ın yanı sıra çevre ilçelerden de gelenler, hafta sonu tatili ile birlikte başta halk plajı olmak üzere Aliağa plajlarını doldurarak deniz keyfini en ekonomik şekilde çıkardı. Bazı vatandaşlar ağaçların gölgesinde oturup serinlemeye çalışırken, bazıları da çocukları ile birlikte denize girip plajda güneşlenerek hoşça vakit geçirdi.

Yetkililer tarafından önümüzdeki günlerde tamamlanacağı ifade edilen Ağa Park Projesi ile birlikte bölgenin daha da hareketleneceği öngörülüyor. Tamamlanma sürecine giren Ağapark Projesi kapsamında, plajlar bölgesine ulaşım sağlayan yollar ve kaldırımlar da Aliağa Belediyesi ekipleri tarafından yenileniyor. Plajlarda ise çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmaların okulların da kapanacağı önümüzdeki hafta sonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler