131019098
19 Mart 2024, Salı

BAŞKAN ACAR: “ORTAK AMACIMIZ ALİAĞA OLMALI”

13 Temmuz 2018, Cuma 06:26

     


Belediye Başkanı Serkan Acar, oda seçimlerinin tamamlanmasının ardından kendisini ziyaret eden Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk’e iade-i ziyarette bulunarak görevinde başarılar diledi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt’ta hazır bulundu. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen görüşmede Aliağa’nın ülke ekonomisindeki kilit rolünün önemi ve bölge geneli hakkında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

“Aliağa’ya daha fazla katkı sağlayacağız”

Kurumlar arası birlikteliğin önemine değinen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Hepimizin ortak amacı Aliağa olmalı. El birliği ile Aliağamıza ne katabilirizin mücadelesini veriyoruz. Birlikte hareket ederek Aliağa’ya daha fazla katkı sağlayacağız. Geçmişte olduğu gibi yeni süreçte de Aliağamız için en iyi, en güzel projelere imza atacağız” dedi.

“Kurumların bir araya gelmelerini çok önemsiyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ALTO Başkanı Ömer Ertürk ise, “Aliağa’da yaşayan her kurum gibi bizde ALTO olarak şehrimize katkı sağlamak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu noktada kurumların bir araya gelmelerini çok önemsiyoruz. Ortak çalışma kültürü anlayışı ile hareket ederek birçok önemli projeye de imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler