131019098
19 Mart 2024, Salı

ESNAF, SİCİL KAYIT İŞLERİMLERİNİ ALİAĞA’DA YAPTIRABİLİYOR

13 Temmuz 2018, Cuma 06:21

     


Oda Başkanları Serdar Berk ile Salih Yiyitalp, esnafın vize, adres değişikliği ve yeni kayıt gibi işlemleri için ilçe dışına giderek zaman kayıplarının önüne geçtiklerini, her zaman esnafların yanında olduklarını söylediler.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şoförler odasına kayıtlı üyelerin esnaf sicil vizesi geçen, sicil kaydı, sicilde adres değişikliği, meslek değişikliği, unvan değişikliği ve sicil kayıt sildirme işlemleri Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasında İzmir Esnaf Sicil Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi. Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk; "İzmir Esnaf Sicil Müdürlüğünden gelen sicil memuru odamız hizmet binasında esnafımıza sicil işlemleri için Her ayın ikinci haftanın Çarşamba günlerinde Odamızda gerçekleştiriliyor. Odamızda gerçekleştirmiş olduğumuz bu hizmet sayesinde esnafımızın vize adres değişikliği yeni kayıt gibi işlemler için ilçe dışına giderek zaman kaybının önüne geçtik" dedi.

Aliağa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp ise Şoför ve Esnaf Odası olarak belirli periyotlarla sicil kayıt işleri için tekrarlanacağını ve yükü ağır olan esnafımızın yükünün hafifletilmesi için odalar olarak ellerinden ne geliyorsa yapmaya gayret edeceklerini belirtti.

Odaların yapmış olduğu hizmetten memnuniyet duyan ve sicil kayıt yenileme işlemlerini yaptıran Esnaf Ahmet Haşhaş ile Şoför Esnafı Abdullah Aktoprak, daha önceleri ilçe dışında başka yerlere giderek sicil işlerini yaptırmak için çok zaman harcadıklarını ilk kez bu uygulamanın Aliağa’da gerçekleştiğini, ayaklarına kadar gelen bu hizmetin memnuniyet verici olduğunu belirtirlerken, bu yapılan hizmetten dolayı da emeği geçenlere teşekkür ettiler.

(NİMET ERGÜN)  







 
Son Eklenen Haberler