131019098
19 Mart 2024, Salı

“KAZANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

13 Temmuz 2018, Cuma 06:18

     


Makina Mühendisleri Odası Aliağa Temsilciliği, geçtiğimiz günlerde Çorlu'da meydana gelen ve 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazası hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Makina Mühendisleri Odası Aliağa Temsilciliği, Çorlu'da meydana gelen tren kazası hakkında açıklamalarda bulundu. Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliğinde gerçekleştirilen basın açıklamasında temsilcilik adına açıklama metnini okuyan Eyüp Çamcı, kazada hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Eyüp Çamcı gerçekleşen kazanın tren yolu alt yapısının bakım onarım ve yenileme çalışmalarının teknik gerekliliklere uygun olarak gerçekleştirilmemesinden kaynaklanmış olduğunu, bu eksikliklerin ise TCDD bünyesinde ilgili denetim kadrosundaki eksikliği de gözler önüne serdiğini söyledi. Çamcı, “Meslek odaları olarak birçok alanda yaşanan veya yaşanması olası facialara dikkat çekmek için birçok kez uyarılarda bulunduk. Meslek odalarımızın dışında tutulduğu uygulamalar toplumun can ve mal güvenliğini tehdit etmeye devam edecektir. TMMOB olarak konunun detaylarına dönük incelemelerin ilgili meslek odalarımızca yapılacağı ve takipçisi olacağımızı kamuoyuyla paylaşırız.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler