131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

KENT KONSEYİ’NDEN ZİYARET TURU

13 Ekim 2018, Cumartesi 06:30

     


Aliağa Kent Konseyi yeni yönetim ile ilçe protokol üyelerini ziyaret etti. Konsey 2. Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrasında yeni yönetimle protokol ziyaretlerinde bulundu.

Aliağa Kent Konseyi, gerçekleştirilen 2. Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrasında yeni yönetimi ile ilçe protokol üyelerini ziyaret etti. Aliağa Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Cihan Pazarcı ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret ettikten sonra protokol turuna çıktı. İlçeye yeni atanan Kaymakam Erhan Günay’ın yanı sıra yine göreve yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Salman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu ziyaret edildi. Son olarak ise Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ile Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk’e ziyarette bulunuldu. Kent Konseyi Başkanı Cihan Pazarcı, tüm ilçe protokolüne gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

‘Aliağamız için en iyi olanı yapabilmek için göreve geldik’

Kent Konseyi Başkanı Pazarcı, Aliağa’ya yararlı hizmetler üretebilmek adına kamu ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman iş birliği halinde olacaklarını söyledi. Görevlerine yeni atanan mülki amir ve daire amirlerine de görevlerinde başarılar dileyen Pazarcı, ziyaretler kapsamında şunları söyledi: “Yaptığımız ziyaretlerde mülki amirlerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdik. Tüm kuruluşlarımız ile fikir alış verişinde bulunarak geleceğe dönük projelerimizi anlattık. Bizler Aliağamız için en iyi olanı yapabilmek için göreve geldik. Son yıllarda Aliağa’ya kazandırılan ve ön plana çıkan projeler ilçemizi daha yaşanabilir bir noktaya getirdi. Bundan sonra hayata geçireceğimiz ya da kuruluşlarımızca planlanan projelerde yer alarak Aliağa için görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz”.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler