131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

16 NİSAN İÇİN HAZİRAN TOPLANTISI

14 Şubat 2017, Salı 06:40

     


Birleşik haziran hareketi öncülüğünde düzenlenen “Aliağa Başkanlığa Hayır Buluşması” geçtiğimiz pazar günü Rıhtım Kafe’de gerçekleştirildi.

Çeşitli siyasi parti, sendika ve dernek temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlardan oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, 16 Nisan’da yapılması kesinleşen referandum öncesi ortak bir yol haritası çizmek üzere fikirlerini paylaştı.

PARTİLERÜSTÜ ÇALIŞMA

Paylaşılan görüşler çerçevesinde referandum çalışmalarının partilerden bağımsız ve geneli kapsayacak bir bütünlükte yürütülmesi kararlaştırılırken, özellikle 16 Nisan günü sandıklara sahip çıkmak için uygun olanların YSK tarafından seçime katılma hakkı kazanan partilere giderek isimlerini müşahit olarak yazdırmalarının önemi vurgulandı.

İlçede yürütülecek “hayır” kampanyası için siyasi parti veya dernek binalarından bağımsız “hayır ofisi” oluşturulmasının da prensip kararı olarak belirlendiği toplantıda, önümüzdeki günlerde gönüllüler ve STK temsilcilerinden oluşacak bir komisyon kurularak bundan sonraki eylem, etkinlik ve kampanyaların komisyondan çıkacak görüşler çerçevesinde yürütülmesi karara bağlandı.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler