131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ESNAFTAN AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA

14 Mart 2018, Çarşamba 07:16

     


Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin bölgesindeki terör örgütleri PKK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan askerler için lokma dağıttı.

Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Salih Yiyitalp, Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Erdemir, Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, yürütülen harekata manevi destek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için Afrin’de görev yapan güvenlik güçlerimize buradan selam ve dualarımızı göndermek isterim. Bizim Türk Ulusu olarak kimsenin toprağında gözümüz yok. Ama, bizim topraklarımıza göz dikeni de asla affetmeyiz. Askerlerimize Allah güç kuvvet versin. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsınlar. Biz asker doğduk, asker ölürüz. Vatan sana canım feda” dedi.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler