131019098
29 Mart 2024, Cuma

MHP’YE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

15 Şubat 2017, Çarşamba 07:01

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığı ve Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği, MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’na başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren MHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Cemal Balcı için MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’na başsağlığı ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda CHP Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ziyaret esnasında Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Yönetimi de MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve yönetimine başsağlığı dileklerinin iletildiği ziyarette gündeme dair konular da konuşuldu. Ziyaretlerde Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Memedali Özkurt da hazır bulundu.

AYDEMİR, 'EN DOĞRU KARARI MİLLET VERECEKTİR'

16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Durmaz ve Aydemir, vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu. Bu süreçte kutuplaşma yaşanmamasını temenni eden MHP İlçe Başkanı Aydemir, “Evet diyen, hayır diyen birbirini hor görmesin. Gerginlik olmasın istiyoruz. Aliağa’da bu yönde bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum, umarım ülke genelinde de bir sıkıntı yaşanmaz. Aliağa’daki siyasi ortam her zaman hoşgörü çerçevesinde ilerliyor. Aliağa’da seviyeli ve saygılı siyaset yapıldığı için bu ortamdan çok memnunum. Daha önce de dile getirdim. Keşke üç genel başkan bir araya gelseydi, yasalar üzerinde anlaşma sağlansaydı, toplumun daha geniş bir kısmının kabulleneceği bir şekilde olsaydı; daha iyi olacaktı. Hayırlısı böyleymiş, büyük Türk Milleti karar verecek kendi geleceğine. Biz ne kadar siyaset yapsak da en doğru kararı milletimiz verecektir.” diye konuştu.

DURMAZ, “KUTUPLAŞMA OLMAMASI EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ”

Abdurrahim Aydemir’in sözlerine katıldığını ifade eden CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz da, “Ben ülkede yeni bir kamplaşmaya meydan verilmemesinden yanayım. Ne yazık ki ülke çok gerilmiş ve kutuplaşmış durumda. Bu siyasi ortamın biraz daha kutuplaşmaya sebep olmaması en büyük dileğimizdir. Bu konunun milletin takdirine bırakılması gerektiğini düşünüyoruz. Bir siyasi parti kampanyası gibi düşünmeden, değerlendirmeden, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu bu mesele ülkenin hayrına mı, değil mi bunun üzerinden konuşmak gerekiyor. Herkesin fikrine saygıyla bakmak gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

ENGELLİLERİN SORUNLARI DA KONUŞULDU

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ziyaret esnasında, MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı İbrahim Erdemir ve yönetimi de Hüseyin Cemal Balcı için başsağlığı dileklerini iletti. Ziyarette ayrıca Aliağa’daki engellilerin yaşadığı sıkıntılarla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler