131019098
29 Mart 2024, Cuma

YEDEK ÜYELER GÖREVE BAŞLAYACAK

15 Mayıs 2019, Çarşamba 06:24

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda yönetim kurulu üyelerinden altısı partideki görevlerinden istifa etmişti. CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, istifa eden yönetim kurulu üyelerinin yerine yedek üyelerin göreve getirildiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’nda 6 yönetim kurulu üyesi istifasını verdi. İstifa haberinin ardından CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit istifa eden yönetim kurulu üyelerinin yerine yedek üyelerin görevlendirildiğini açıkladı. Partideki görevlerinden istifa eden Zafer Maden, Fikri Temur, Barış Özkan, Ali Şahinoğlu, Namık Kaçar ve Hasan Hüseyin Erden’in yerine yedek üyelerden Nigar Aydın, Dilara Kara, İsmail Umut Ciyhan, Meral Aydoğan, Mustafa Deniz ve Sultan Kabadayı geçti.

İzmir’de İstanbul zirvesi

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı istifa haberiyle adından söz ettirirken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Kritik toplantıda 23 Haziran İstanbul seçiminde Ekrem İmamoğlu'na ve İstanbul İl Örgütüne, İzmir İl Örgütü olarak destek olunması konusunda yol haritası konuşuldu. YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesi ve 23 Haziran’da yenileme kararının ardından İzmir’de İstanbul zirvesi gerçekleşti. İzmir CHP İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında bir araya gelen ilçe başkanları ve belediye başkanları İstanbul için yol haritasını belirledi. İstanbul'a İmamoğlu'na destek için gidecek partililerin komisyonda belirlenmesi kararlaştırıldı. İzmir İl Başkanı Deniz Yücel partisinin ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanları arasında CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit’te hazır bulundu. Partisinin başkanları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu’nda buluşan Başkan Yücel 23 Haziran İstanbul seçimleri için yol haritasını belirledi. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez gerçekleşen toplantıda İstanbul’a destek formülleri görüşüldü.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler