131019098
19 Nisan 2024, Cuma

İHSAN VAROL’A ALİAĞA’DA YOĞUN İLGİ

16 Mart 2018, Cuma 06:33

     


‘Kelime Oyunu’ adlı yarışma programıyla tanınan sunucu Ali İhsan Varol, ‘Kelime Bulmaca’ ile Aliağalıların karşısına çıktı.

Aliağa Belediyesi’nin katkılarıyla Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programa bulmaca meraklısı ve Ali İhsan Varol hayranı yüzlerce vatandaş katıldı. Programı yakından takip etmek isteyen Aliağalılar salonu doldurdu. ‘Kelime Bulmaca’ oyununun ilk hafta konukları tıp bayramı dolayısıyla; Dr. Mustafa Kemal Dağdelen, Dr. Belgin Aygün, Dr. Cantaş Şirin, Dr. Saffet Doğanay, Dr. Sibel Erdoğan Şahin ile hemşireler Kamuran Çömlek, Melek Özdemir ve Funda Özberk oldu. Kelimeleri en hızlı şekilde tahmin eden Dr. Saffet Doğanay, yarışmanın ilk hafta birincisi oldu. Ali İhsan Varol elenen yarışmacılara Ağapark giriş kartı olan birlik kart hediye etti.

Heyecanla izlenen programın sonunda davet üzerine sahneye çıkan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ünlü sunucu Ali İhsan Varol’a teşekkür çiçeği takdim etti. Başkan Acar, sahnede tıp emekçilerinin bayramını da kutladı. Acar, konuşmasının ardından tüm yarışmacılara katılımlarından dolayı hediyelerini takdim etti.

Aliağa’da yoğun bir ilgiyle karşılandığını ifade eden Ali İhsan Varol ise, “Böyle bir ilgiyle karşılanmak mutluluk verici. Katılımcılarımız çok iyiydi. Ben de çok eğlendim. Programın 14 Mart Tıp Bayramına denk gelmiş olması da çok güzel. Doktorlarımız, hekimlerimiz ve sağlıkçılarımız birbirleriyle yarıştılar. Birkaç hafta daha buradayız. İnşallah aynı coşku ve heyecanla devam edeceğiz” dedi. Aliağalılar program sonunda Ali İhsan Varol ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler