131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLAR DERNEĞİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

16 Mart 2018, Cuma 06:23

     


Aliağa Korunmaya Muhtaç Çocuklarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Kurul sonrası başkanlığa Zeki Küçükakyüz getirildi.

Aliağa’da 2006 yılında iki çocuk evinin açılmasının ardından kurulan Aliağa Korunmaya Muhtaç Çocuklarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirilen genel kurul sonrası Zeki Küçükakyüz başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu. 2007 yılında açılan derneğin çalışmaları sonucunda Aliağa’da Çocukevi sayısının 9’a çıktığını anlatan Dernek yetkilileri koruma ve bakım altında olan 54 çocuğun birçok ihtiyacının dernek tarafından karşılandığını belirtti.

Yeni yönetim olarak ilk etapta, 17 Mart tarihinde Sahil Cafe Restoran’da tanışma kahvaltısı düzenleneceklerini belirten Zeki Küçükakyüz, “Bayrağı bu kadar yukarılara taşıyıp emek ve özveri ile çalışan bir yönetim sonrası bu görevi almak büyük bir sorumluluk. Çocuk evlerinde idareci ve meslek elemanı olarak yıllarca hizmet verdikten sonra işin sivil toplum ayağında da yer alacak olmanın gururunu taşıyorum. Bu sorumluluğu yönetim kurulundaki arkadaşlarla en iyi şekilde yürüteceğimize inancım tamdır” dedi ve herkesi derneğe üye olmaya davet etti.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler