131019098
28 Mart 2024, Perşembe

İŞARET TV YAYINDA

16 Mayıs 2018, Çarşamba 07:04

     


Gazeteci Hayrettin Yıldırım’ın girişimiyle kurulan İşaret TV, internet üzerinden yayın hayatına başladı. İşaret TV’nin önceki akşam gerçekleştirilen açılış törenine Aliağa protokolünün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Aliağa ve çevresinde yayınlanan İşaret Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Hayrettin Yıldırım’ın girişimleriyle kurulan İşaret TV, internet üzerinden yayın hayatına başladı. Kısa bir süre önce test yayınına başlayan, Aliağa merkezli olarak faaliyetlerini yürütecek olan İşaret TV’nin, önceki akşam stüdyosunun bulunduğu Fevzi Paşa Caddesi’ndeki yerinde açılış töreni düzenlendi.

Açılışa, Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Aliağa Belediye eski Başkanı Turgut Oğuz, Aliağa Belediye Meclis Üyesi Selma Orhan, Ak Parti Aliağa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Aydın Şimşek ve çok sayıda davetli katıldı. Yıldırım’ın gazeteci dostları da açılış töreninde kendisini yalnız bırakmadı. Açılış törenini Berna Ergin Ajans’ın Sahibi ve Eski Sunuculardan Berna Ergin organize etti.

İşaret TV'nin Aliağa’nın yanı sıra Kuzey Ege'nin sesi, gözü ve kulağı olacağını söyleyen Hayrettin Yıldırım, “TV yayınımızı şu an itibariyle internet üzerinden gerçekleştiriyoruz. Her gün 10 saat canlı yayınımız ve programlarımız olacak. 1 Haziran’dan itibaren ise uydu yayını ile hizmet vereceğiz. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran protokol mensuplarına, davetlilerimize ve gazeteci dostlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış sonrasında törene katılan protokol mensupları ve konuklar ile İşaret TV hakkında röportajlar yapıldı. Canlı yayında konukların görüşlerini açıkladığı törende davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler