131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

RAMAZAN’DA ALİAĞALILAR İÇİN ÖZEL PROGRAM

16 Mayıs 2018, Çarşamba 07:21

     


Ramazan Ayı Aliağa’da özel programlarla geçecek. Bugünden itibaren başlayan programlarda İBB ve Aliağa Belediyesi’nin hazırladığı etkinlikler olacak.

Aliağalılar on bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi havasını geleneksel eğlenceler ile yaşayacak. Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı programlarla geçecek olan Ramazan ayında sokak konserleri, semazen gösterimleri ve iftar çadırları olacak.

Aliağa Belediyesi’nden 30 günlük program

Aliağa Belediyesi, Ramazan ayına özel dolu dolu bir etkinlik programı hazırladı. İftardan hemen sonra saat 21.30’dan itibaren Sanat Sokağı, Yeni Şakran Düğün Salonu ve Helvacı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan; tasavvuf müziğinden, şiir dinletilerine, geleneksel gösteri sanatlarından sohbetlere kadar onlarca etkinlik vatandaşlarla buluşacak.

Bugün başlayacak programda Sanat Sokağı’nda santur konseri ve semazen gösterisi olacak. Ayrıca Yenişakran Düğün Salonu’nda Ömer Faruk Özcan’ın katılımıyla “Rahmet Programı” gerçekleştirilecek. Program 30 gün boyunca farklı etkinliklerle devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Ramazan Şenlikleri

İzmir Büyük Şehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca İzmir’in ilçelerinde şenlikler düzenleyecek. Aliağa’daki şenlik 17 Mayıs ve 3 Haziran tarihlerinde fasıl dinletisi, Hacivat Karagöz gösterileri ve ikramlarla gerçekleştirilecek.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler