131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

ALİAĞALI EMEKLİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

16 Ağustos 2017, Çarşamba 06:50

     


Emekli-Sen Aliağa Şubesi, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Emekli-Sen Aliağa Şubesi, sendikalarına verdiği desteklerden dolayı Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe’nin yanı sıra sendika yönetiminden Ergin Düzkaya, Osman Durmaz ve Fikret Duygulu katıldı. Yeşiltepe, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Şahin’in bu güne kadar kendilerine birçok konuda yardımcı olduğunu belirterek sendika üyesi emekliler adına teşekkür etti. Genel Başkanları Veysi Beysülen’in selamını da ileten Yeşiltepe ve beraberindekiler Başkan Şahin’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ise emeklilerin her zaman yanlarında olmaya gayret ettiklerini, sadece Menemen’de değil, çevre ilçelerdeki emeklilerin de yanlarında olmak için çabaladıklarını söyledi. Sohbet havasında geçen ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler