131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA’NIN GÖBEĞİNDE DARP

16 Eylül 2017, Cumartesi 07:01

     


Geçtiğimiz gece 01.00 sularında Atatürk Mahallesi civarında bulunan evinin önüne aracını park etmekte olan Tuncay K. (41), eşi A.K. (37) ve arka koltukta bulunan çocukları ile tanımadıkları bir şahıs tarafından saldırıya uğradıklarını aktardı.

Evlerinin önüne araçlarını park ettikleri esnada, ismini daha sonra öğrendikleri K.C(37) tarafından sebepsiz yere saldırıya uğradıklarını ifade eden Tuncay K. yaşadıklarını Aliağa Ekspres’e anlattı.

Evlerinin önünde, kullanmakta olduğu aracı park ederken bir şahsın kendisine doğru koşarak geldiğini ve cama vurarak yüksek sesle bir şeyler söylediğini belirten Tuncay K. “Eşim ve çocuğum arabanın arkasında, misafirlikten döndük. Arabayı park etmiş kapıyı aralamıştım ki, şahıs önce cama, daha sonra aralık kapıdan yüzüme vurdu. Ben panikle eşime polisi aramasını söyledikten sonra, şahsın üzerinde silah olabilir endişesiyle arabayı çalıştırıp oradan uzaklaşmaya çalıştım. Bu esnada şahıs sağ arka kapıya yönelerek eşimi düşürmüş. On metre ilerledikten sonra dikiz aynasından şahsın eşimin üzerine çullanarak darp ettiğini gördüm ve koşarak şahsı eşimden uzaklaştırdım.” diyerek olay anını anlattı.

Zanlıdan çelişkili ifade

Olay yerine gelenler tarafından şahsın olay yerinden uzaklaştırıldığını; polis ve ambulans eşliğinde emniyete intikal ettiklerini aktaran Tuncay K., kendilerine saldırıda bulunan şahsın emniyette ve savcılıkta verdiği ifadelerde çelişkilere rastlandığını da belirtti.

Tuncay K. nın beyanına göre K.C isimli zanlının emniyete verdiği ifadede eşi A.K’ya yönelik uyguladığı şiddeti kabul ettiği, savcılıkta verdiği ifade de ise A.K’nın kendisini çektiği için yere düştüğünü ve darp etmediğini söyleyerek, çelişkili ifadelerde bulunduğu öğrenildi.

Olayın ardından hastaneye götürülen A.K.’nın kolunda oluşan kırık ve çeşitli darp izleri nedeniyle 20 gün, Tuncay K.nın ise 2 gün iş göremez raporu aldıkları belirtildi.

‘Ailecek şoktayız!’

Yaşadıkları talihsiz olaydan dolayı şokta olduklarını anlatan Tuncay K. şehir merkezinde, evlerinin önünde böylesi bir şiddete maruz kalmalarından eşi ve çocuğunun olumsuz etkilendiğini belirtti.

Savcılıkta ifade verdikten sonra denetimli serbestlikle salınan zanlı için hukuki süreci de başlattıklarını söyleyen Tuncay K. kendi yaşadıklarının başkalarının da başına gelmemesi için bu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler