131019098
28 Mart 2024, Perşembe

CHP’DE DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

16 Kasım 2015, Pazartesi 06:01

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığında kongre sürecinin ilk ayağını oluşturan delegeleri seçimleri Cumartesi günü yapıldı. Yaklaşık 2 bin 800 parti üyesi, 217 kongre delegesini ve 370 ön seçim delegesini belirlemek için oy kullandı.

Mevcut CHP İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Özcan Durmaz’ın desteklediği beyaz liste ile diğer Başkan Adayı Engin Gündüz’ün desteklediği mavi liste olmak üzere İki listenin yarıştığı delege seçimleri 10.00-18.00 saatleri arasında Aşıklar Yolu Caddesi’nde bulunan Eski EDEM Dondurma Salonu’nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 bin 800 üye, Aliağa ilçe merkezinde bulunan Atatürk Mahallesi, Kazım Dirik Mahallesi, Kültür Mahallesi, Siteler Mahallesi, Yalı Mahallesi, Yeni Mahalle ve Kurtuluş Mahallesinin 217 kongre delegesi ile 370 parti içi önseçim delegesini belirlemek üzere sandık başına giderek oy kullandı.

DURMAZ, “SEÇİMLER PARTİMİZE GÜÇ KAZANDIRACAK”

Delege seçimlerinde Aliağa’nın 7 merkez mahallesi için 7 adet sandık kuruldu. Saat 10.00’da başlayan seçimlere parti üyeleri yoğun katılım gösterdi. Beyaz liste ile seçime katılan CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, yüksek katılımın sevindirici olduğunu belirterek, “Yapılan delege seçimleri partimize güç kazandırıp demokrasinin tabana yayılmasını sağlayacaktır. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

GÜNDÜZ, “PARTİLİLERİMİZ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYOR”

Mavi liste ile seçime giren diğer aday Engin Gündüz ise bu seçimin parti içindeki birlik beraberliği daha da güçlendireceğini belirterek, “ Seçime katılımın yüksek olması beni sevindiriyor. Partililerimiz geçmişte olduğu gibi demokrasiye sahip çıkıyor. Bu seçimlerin partimiz ve bizler için hayırlı, uğurlu olmasını, bütün kalbimle kazananın demokrasi olmasını diliyorum” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler