131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

ALTO, LOGİTRANS TRANSPORT LOJİSTİK FUARINA KATILIYOR

16 Kasım 2016, Çarşamba 06:05

     


Türkiye'de düzenlenen en önemli lojistik fuarı olan "Logitrans Transport"a Aliağa Ticaret Odası ile birlikte Aliağa'daki lojistik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Nemport, Ege Gübre Limanı ve Batıliman katılacak. Bugün İstanbul Fuar Merkezinde başlayacak olan "Logitrans Transport"a dünyanın birçok ülkesinden 200'e yakın katılımcı ve 15 bin dolayında ziyaretçi buluşacak. Aliağa Ticaret Odası, fuarda yer alarak hem Aliağa’nın lojistik gelişimini ortaya koyma fırsatı bulacak hem de üyelerinin yeni müşterilerle tanışması için zemin oluşturacak. Logitrans Transport Lojistik Fuarı 18 Kasıma kadar devam edecek.

LOGİTRANS’TA ALİAĞA KONUŞULACAK

Aliağa Ticaret Odası, lojistiğin devlerinin buluştuğu kilit bir niteliği olan fuarında bu yıl “Aliağa Lojistik ve Yatırım Cazibe Merkezi” ve “Liman Hizmet Kalitesinin Arttırılması ve Müşteri Talepleri” başlıklı konferanslar düzenlenecek. Aliağa panelinin açış konuşmasını Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka yaparken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilileri ile özel sektör temsilcileri konferans konularını detaylarıyla tartışacak.

BÖLGENİN VİZYONU ORTAYA KONULACAK

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, fuar hakkında yaptığı açıklamada ülkemiz lojistik sektörü açısında bu fuarı önemsediklerini ve son 4 yıldır katıldıklarını ifade etti. Açacakları stant ile Aliağa’yı ve Aliağa limanlarını gerek ulusal ve gerekse uluslararası sektör temsilcilerine tanıtmaya devam edeceklerini ifade eden Saka, “Bu amaçla uluslararası organizasyonların içinde yer alarak Aliağa’nın tanıtımını yapmak için yoğun çaba sarf ediyor, üyelerimizi de uluslararası organizasyonlarda tanıtmak ve dünya lojistik pazarındaki yeni müşterilerle tanışmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda üyelerimizin lojistik ihtiyaçlarına yönelik çözümleri gözlemliyor ve üyelerimiz için önemli veriler elde etme fırsatı buluyoruz. Bu yıl fuarda gerçekleştireceğimiz panelde de çok değerli konuşmacılarımızla birlikte bölgenin vizyonunu ve sektörün gelişmişliğini ortaya koyarak, ulusal ve uluslararası sektör temsilcilerinin dikkatini daha fazla Aliağa’ya çekmeyi amaçlıyoruz” dedi.

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler