131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞA’DA YASAK AŞK CİNAYETİ: 3 ÖLÜ

17 Ocak 2017, Salı 06:54

     


Aliağa’da, eşini başka bir erkekle evde yakaladığı iddia edilen koca, silahıyla dehşet saçtı. Şahıs önce eşini, sonra da ilişkisi olduğu iddia edilen adamı öldürüp ardından intihar etti.

Aliağa’da 38 yaşındaki Mustafa Ş., iki çocuk annesi eşi 36 yaşındaki Miray Ş.'yi ve aşk yaşadığını iddia ettiği 38 yaşındaki Selahattin D.’yi tabancayla öldürdü, ardından aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Olay Kurtuluş Mahallesi 318/1 sokakta meydana geldi. İddialara göre, Mustafa Ş. (38) işe gitmek için sabah evinden çıktıktan bir müddet sonra tekrar evine geldi. Mustafa Ş., kapıyı açtıktan sonra iddialara göre eşi Miray Ş. (36) ile ilişkisi olduğu iddia edilen Selahattin D.’yi (38) aynı evde yakaladı. Bunu gören koca dehşet saçtı. Silahına davranan Mustafa Ş., önce eşine ardından da Selahattin D.'ye kurşun yağdırdı. Meydana gelen olayda iki şahısta kanlar içerisinde kaldı. Mustafa Ş. daha sonra da aynı silahla intihar girişimde bulundu. Silah seslerini duyan komşular durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen ekipler, Mustafa D.’yi apartmanın merdivenlerinde, Miray Ş. ile Mustafa Ş.'yi de oturdukları dairenin girişinde kanlar içinde buldu.

DAHA ÖNCE DE BOŞANMA AŞAMASINA GELMİŞLER

Eve gelen ekipler, üç kişinin kanlar içerisinde yattığını tespit ederken, Selahattin D.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Miray Ş. Ve Mustafa Ş.’yi Aliağa Devlet Hastanesine kaldırdı. Miray Ş., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı hastaneye kaldırılan ve ağır yaralı olan Mustafa Ş.'de Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmesinden bir müddet sonra yolda yaşamını yitirdi. Cesetler, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Aliağa Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Öte yandan, Mustafa Ş. ile Miray Ş.'nin daha önce de boşanma aşamasına geldiği, sonra tekrar barıştığı iddia edildi. Evde inceleme yapan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler