131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

MUHTARLARDA BAHAR HAREKETLİLİĞİ

17 Mart 2017, Cuma 06:47

     


Aliağa Muhtarlar Derneği, merkez ve köylerde görev yapan muhtarlarla birlikte bir moral yemeği düzenledi. Muhtarlar arasında kaynaşma ve dayanışmaya katkıda bulunmak üzere düzenlenen yemekte kısa bir konuşma yapan Aliağa muhtarlar Derneği Başkanı ve Yenişakran Muhtarı Metin Yıldız kısaca muhtarlığın tarihçesini anlatarak yerine getirdikleri görevin önemine dikkat çekti.

“KURUMLAR MUHTARLARLA İSTİŞAREDE BULUNSUN”

Yıldız, konuşmasında “Bizler tabana en yakın seçilmiş kişileriz. Tabandaki halkın siyasi görüşü ne olursa olsun, mahalle sorunlarını muhtara iletiyorlar. Muhtarlar da nereye gidilmesi gerekiyorsa, kurumlara ulaştırıyorlar. Biz göreve geldikten hemen sonra kurumlara gittik, kendimizi anlattık. Star Rafineri grubu bizleri dinledi ve her konuda bizlerle istişare yaptılar. Bu da muhtarlarımızı mutlu etti. Diğer kurumların da muhtarlarımızla görüşmesini, görüş almalarını rica ediyorum.” dedi. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanının uçağına Hollanda’ya iniş izni verilmemesine de tepki gösteren Metin Yıldız, “Bakanlarımıza, hükümet temsilcilerimize ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza yapılan akıl almaz olayları esef ve şiddetle kınıyoruz” diyerek organizasyona katılan muhtarlar ve basın mensuplarına teşekkürlerini sundu.

DURMAZ’DAN ÇAĞRI

Başka bir görüşme için tesadüfen restaurantta bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz da muhtarlara yönelik kısa bir konuşma yaparak Genel Başkan yardımcısı Selin Sayek Böke’nin Aliağa ziyareti hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve tüm muhtarları bugün Böke’nin katılımıyla ALTO’da yapılacak olan toplantıya davet etti.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler